Home » Server Options » RAC & Failsafe » Thread: Oracle 11g R2 Grid Infrastructure Installation stuck on 65% (Oracle 11g R2 RAC Installation on RHEL 5 Update 6 64Bit)
Thread: Oracle 11g R2 Grid Infrastructure Installation stuck on 65% [message #499604] Tue, 15 March 2011 07:55 Go to next message
dbanukesh
Messages: 96
Registered: November 2008
Location: London
Member

Dear All,

I am in process of installing Oracle 11g R2 Grid Infrastructure on 2-node virtual RAC. All went very well until the Grid Installation stuck on 65%. It is saying copying file on remote node ('Copying Oracle Home '/u01/app/11.2.0/grid' to remote nodes 'cxm-vl-rman02'). From the logs it is difficult to figure out where the bottlenecks lies. Have anyone of you encounter similar situation before? I can attach oraInventory logs as well if you want to have a look at that. Please let me know if you find any pointer or clue of this problem.

Many Thanks
Nukesh



Re: Thread: Oracle 11g R2 Grid Infrastructure Installation stuck on 65% [message #499884 is a reply to message #499604] Wed, 16 March 2011 09:46 Go to previous messageGo to next message
dbanukesh
Messages: 96
Registered: November 2008
Location: London
Member

This issue was resolved. problem was with the iptables firewalls.

cheers
Re: Thread: Oracle 11g R2 Grid Infrastructure Installation stuck on 65% [message #499886 is a reply to message #499884] Wed, 16 March 2011 09:59 Go to previous message
Michel Cadot
Messages: 67883
Registered: March 2007
Location: Nanterre, France, http://...
Senior Member
Account Moderator
Thanks for the feedback.

Regards
Michel
Previous Topic: Grid 11g 11.2.0.2 Install Error - device checks for asm failed
Next Topic: TAF server side setup
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Jun 17 00:46:14 CDT 2021